Класически бодибилдинг до 175 см

1. Иван Малчев (118) и абсолютен шампион

2. Стоян Николов (112)

3. Левент Генчоглу (115)

4. Станислав Константинов(121 )

5. Ивелин Василев (120)

6. Ехлиман Ехлиманов (113)

7. Денис Неби (114)

8. Веселин Бързачки (122)

9. Георги Колев (117)

10. Сечкин Юсниев (123)

11. Ерсин Адемов (116)

12. Иво Емилов (111)

« 1 of 7 »