Мнения

Тази страница оставихме отворена за всеки, който иска да сподели мнение, предложение, идея или коментар по дадена статия. Ще ви бъдем благодарни, ако се въздържите от лични нападки, нецензурни изрази или обидни коментари по адрес на някой от изказалите се. Целта ни е да станем посредници между читателите на olimp-online.com и така да обмените опит помежду си.

2 thoughts on “Мнения”

  1. Честита Нова Година на всички зад списание Олимп! Искам да благодаря на целия екип на печатното издание и всички които допринасяха то да бъде това, което беше – нищо по-малко от най-доброто издание за бодибилдинг и фитнес в България. За съжаление краха на една държава се вижда най-напред в постепенното изтласкване на хобитата от мимолетни удоволствия, в това, че младежите четат все по-малко и в това, че започва да липсва както финансова, така и морална нужда и възможност за самоусъвършенстване. Аз бях със списанието от септемврийския му брой 96-та до самия му край като печатно издание. Научих МНОГО от него! Сега на пазара има огромна празнина на неговото място. Поне в моите очи. Дано нещата се променят към по-добро и отново да го видим на пазара на печатни издания! Щастлив ще е този ден! Пожелавам ви/си го!

    1. Благодарим за мнението ви за работата ни. То значи много за нас!
      Не сме се предали и подготвяме издаването на “Олимп” в електронен вариант, който трябва да започне от 2018 г. Ще съобщим за пускането на електронния вариант на страницата ни във Facebook и на olimp-online.com.

Please Login to Comment.